Proteiny syrovátkové

Kategorie tzv. WHEY proteinů nabízí syrovátkovou bílkovinu, která tvoří přibližně 1/4 bílkoviny kravského mléka. Syrovátkovou bílkovinu lze izolovat ze dvou zdrojů, ideálně přímo z MLÉKA (např. NATIVNÍ TECHNOLOGIE), nebo levněji z PASTERIZOVANÉ SYROVÁTKY (ULTRAFILTRACE, MIKROFILTRACE, IONTOVÁ VÝMĚNA), což je vedlejší produkt, který vzniká při výrobě sýrů z mléka. Pasterizovaná syrovátka je levnější zdroj díky tepelně a chemicky narušené bílkovině. Podle tohoto faktoru, se také dělí kvalita výsledných WHEY proteinů.

Kategorie tzv. WHEY proteinů nabízí syrovátkovou bílkovinu, která tvoří přibližně 1/4 bílkoviny kravského mléka. Syrovátkovou bílkovinu lze izolovat ze dvou zdrojů, ideálně přímo z MLÉKA (např. NATIVNÍ TECHNOLOGIE), nebo levněji z PASTERIZOVANÉ SYROVÁTKY (ULTRAFILTRACE, MIKROFILTRACE, IONTOVÁ VÝMĚNA), což je vedlejší produkt, který vzniká při výrobě sýrů z mléka. Pasterizovaná syrovátka je levnější zdroj díky tepelně a chemicky narušené bílkovině. Podle tohoto faktoru, se také dělí kvalita výsledných WHEY proteinů.

Zobrazit

Proteiny syrovátkové Počet produktů: 13

Zobrazeno 1 – 13 z 13 položek
Zobrazeno 1 – 13 z 13 položek